Sata-Liha avoinna 24/7

Tee tilauksesi ennakkoon helposti ilman rekisteröitymisiä ja maksuja.

Kerää ostoksesi kotona

Tee ostoksesi vaikka kotisohvalla rauhassa ilman ruuhkia ja jonottamista

Nouda ja maksa

Nouda tilauksesi myymälästämme helposti ja nopeasti.

Tuotteitamme

Otteita valikoimastamme

Kunu kieppi grillimakkara
Meistä

Pieni Lihapuoti

Sata-Liha Oy on lihatuotteiden jatkojalostaja. Lihajalosteitamme löydät Pienestä Lihapuodistamme Ulvilan Sammontiellä sekä kauppojen kylmätiskeistä ympäri Satakunnan.

Tuotevalikoimistamme löydät mm. Björkensin Kotitilan GMO-vapaalla viljalla ruokittua possua, Tenhon luomutilan pihvilihaa, makkaramestarimme suussasulavat makkarat, oman palvaamon tuotteet, veripaltut, lihahyytelöt sekä muut erikoistuotteet.

  • Asiantunteva palvelu
  • Monipuolinen valikoima
  • Tyytyväiset asiakkaat
  • Lähituotantoa
Miten voimme auttaa?

Palvelumme sinulle

Kotikokin valinta

Pienessä Lihapuodissamme on aina monipuolinen valikoima tuoretta ja laadukasta lähilihaa sekä lihajalosteita niin arkeen kuin juhlapäivien aterioille. Valikoimassamme myös kokkausvinkit sekä tietenkin asiantunteva ja ystävällinen palvelu.

Keittiömestarin valinta

Toimitamme useisiin paikallisiin ravintoloihin ykkösluokkaista lähilihaa. Sesonkina meiltä on saatavana myös laadukkaat riista- ja muut erikoistuotteet, poro, hirvi, saksanhirvi, karhu ym. riista. Voimme myös räätälöidä omia tuotteitamme tarpeisiinne.

Kauppiaan valinta

Löydät oman tuotantomme lihajalosteita jo useiden Satakuntalaisten kauppojen kylmätiskeistä. Valikoimiimme kuuluu mm. grillimakkarat, nakit, veripalttu, lihahyytelö, nyhtöpossu, lindströmin pihvi, oman palvaamon tuotteet, sekä monet muut herkulliset lihajalosteet.